"Efter att ha sett Kisa i Melodifestivalen 1972 så bestämde jag mig för att jag bara måste få träffa henne, så jag satte mig på bussen till Stockholm för att söka upp henne. Jag var 14 år och efter mycket letande så stod jag och ringde på dörren till hennes lägenhet på söder i Stockholm.

Detta var början till en livslång vänskap.


Jag började besvara Kisa’s beundrarpost, jag satt en hel sommar och besvarade några tusen brev som hon inte hade hunnit med själv. Kisa signerade idolkort som jag skickade med i alla breven och samtidigt så bestämde vi, Kisa, jag och hennes skivbolag att jag skulle starta Kisa Magnusson Fan Club.


1973 så drog vi igång Kisa Fan club och det var en aktiv klubb med många medlemmar och mycket kontakt med medlemmarna. Jag fick dagligen post från medlemmar och ca en gång i veckan så damp det ner i brevlådan ett tjockt kuvert från skivbolaget med beundrarbrev till Kisa som jag då fick besvara eftersom Kisa inte hann själv, hon var ju ständigt ute på jobb. Medlemmarna fick hela tiden information om Kisa, var hon skulle uppträda, nya skivor med mera.


Detta var en lärorik tid för mig på många sätt. Jag var 15 år och fick ta eget ansvar för ”Kisa fan club”, och jag fick ha kontakt med skivbolaget, Vicky von der Lancken m fl. för att hålla mig à jour med allt som hände runt Kisa, och det var mycket som hände runt Kisa på den tiden.

Dessutom fick jag träffa många intressanta människor som fanns runt Kisa och som också blev mina vänner.


Kisa och jag hade så gott som daglig kontakt via telefon så vi lärde känna varandra både privat och jobbmässigt.


”Kisa Fan club” var aktiv från 1973 – 1981."

 

Lennart